פסטה..-מומלץ!!

ההודעה נשלחה על ידי שרון לוי , בתאריך 12/10/2009 21:26:59
לא עודכנה תמונה

פסטה..-מומלץ!!

אוקיי..אז למי שנמאס לאכול שוב פסטה ברוטב עגבניות- הגיע הזמן לשינוי.

אז ככה: אנחנו צריכים 2 סירים וירקות שאנחנו אוהבים.
בסיר אחד מבשלים את הפסטה. כשלפי כל כללי ה"פסטה מוכנה" שרשומים על השקית מאחורה- כבו את האש ותשאירו את הפסטה בפנים עם מכסה סגור. הפסטה ממשיכה להתבשל ככה בישול איטי עם האדים ותופחת לה לאט לאט.

במקביל, בסיר השני אנחנו נבשל/מטגן את הירקות שאנחנו אוהבים.
אני ממליצה לשים את הסיר על האש ולחמם שמן (שכבה) מוסיפים מעט בצל עד שהוא משחים טיפה ומוסיפים את הירקות - מהירק הקשה לרך- כלומר, גזר-פלפל אדום-אפונה-תירס-כרוב לבן.
ואז!! מוסיפים את הפסטה לאחר סינון המים אל הסיר של הירקות.

מומלץ להוסיף גבינה בולגרית/צפתית (גושים קטנים) לערבב ולאחר כ5 דק' אפשר לשבת לאכול..

בתאבון!! :)

תגובות

  1. לא עודכנה תמונה
    התגובה נשלחה על ידי רוי גולדשטיין

    נשמע נחמד
    אני מתכוון לנסות את זה , זה נשמע ממש נחמד.
    קצת שינוי מדי פעם.

  2. לא עודכנה תמונה
    התגובה נשלחה על ידי ציפי וודיסלבסקי

    אהה אני מכירה את המתכון..
    זה מתכון מצויין, כל הכבוד לך :)

    עשיתי אותו הרבה פעמים..הוא פשוט, טעים, לא קשה, וכיף להכין אותו..
    אני מצטרפת להמלצות :)

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר