ההודעה נשלחה על ידי שרון לוי , בתאריך 12/10/2009 21:26:59 |
---|
![]() פסטה..-מומלץ!!אוקיי..אז למי שנמאס לאכול שוב פסטה ברוטב עגבניות- הגיע הזמן לשינוי.אז ככה: אנחנו צריכים 2 סירים וירקות שאנחנו אוהבים. בסיר אחד מבשלים את הפסטה. כשלפי כל כללי ה"פסטה מוכנה" שרשומים על השקית מאחורה- כבו את האש ותשאירו את הפסטה בפנים עם מכסה סגור. הפסטה ממשיכה להתבשל ככה בישול איטי עם האדים ותופחת לה לאט לאט. במקביל, בסיר השני אנחנו נבשל/מטגן את הירקות שאנחנו אוהבים. אני ממליצה לשים את הסיר על האש ולחמם שמן (שכבה) מוסיפים מעט בצל עד שהוא משחים טיפה ומוסיפים את הירקות - מהירק הקשה לרך- כלומר, גזר-פלפל אדום-אפונה-תירס-כרוב לבן. ואז!! מוסיפים את הפסטה לאחר סינון המים אל הסיר של הירקות. מומלץ להוסיף גבינה בולגרית/צפתית (גושים קטנים) לערבב ולאחר כ5 דק' אפשר לשבת לאכול.. בתאבון!! ![]() |
התגובה נשלחה על ידי רוי גולדשטיין
נשמע נחמד
אני מתכוון לנסות את זה , זה נשמע ממש נחמד.קצת שינוי מדי פעם.
התגובה נשלחה על ידי ציפי וודיסלבסקי
אהה אני מכירה את המתכון..
זה מתכון מצויין, כל הכבוד לךעשיתי אותו הרבה פעמים..הוא פשוט, טעים, לא קשה, וכיף להכין אותו..
אני מצטרפת להמלצות