ההודעה נשלחה על ידי ניסו 105 , בתאריך 19/10/2009 00:51:38
פסטה אלפרדו
טוב אז זהו, שאני פשוט מת על זה... ואין לי ממש מושג איך להכין. הפסטה אני מתאר לעצמי שמכינים רגיל, אבל איך בדיוק עושים את הרוטב?
זה פשוט אחד הדברים הטעימים!
תגובות
התגובה נשלחה על ידי ציפי וודיסלבסקי
19/10/2009 18:58:05
טוב..אז ככה:
רוטב שמנת פטריות זה ממש קל להכנה ומומלץ להכין לבן/בת הזוג אנחנו צריכים סיר גדול ועוד סיר קטן יחסית.. צריך פסטה (בכל צורה שמתחשק), מלח, פלפל שחור, מיכל שמנת מתוקה, קופסת שימורים של פטריות חתוכות (או שלמות- ואז נחתוך), בצל קטן ושמן.
בהתחלה נכין את הפסטה: מרתיחים מים בסיר הגדול (כ3/4 סיר) (= מומלץ להרתיח בסיר רק כחצי סיר מים ובמקביל להרתיח מים בקומקום ולהוסיף לסיר.) מוסיפים מעט מלח לסיר ומכסים את הסיר. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה. מידיי פעם מערבבים כדי שהם לא ידבקו ולאחר כ-7 דק' מכבים את הגז ומכסים את הסיר שהאטריות יגדלו.
במקביל לכל הסיפור, מכינים את הרוטב בסיר הקטן. שמים את הסיר על הגז ושמים מעט שמן. בזמן שהוא מתחמם קצת קוצצים בצל ומוסיפים לסיר לטיגון קצר. אח"כ מוסיפים את הפטריות החתוכות גם הם לטיגון של כמה דק'. מערבבים מעט כדי להפוך את הפטריות בזמן הטיגון. לאחר מכן מוסיפים לאט את השמנת לסיר ומערבבים תוך כדי. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי טעם אישי ומביאים את התערובת לרתיחה (כ-5 עד 10 דק') - אנחנו רוצים שהתערובת תהייה סמיכה קצת. כשהיא מסמיכה מכבים את האש שופכים על הפסטה ו...בתאבון
התגובה נשלחה על ידי ציפי וודיסלבסקי
טוב..אז ככה:
רוטב שמנת פטריות זה ממש קל להכנה ומומלץ להכין לבן/בת הזוגאנחנו צריכים סיר גדול ועוד סיר קטן יחסית..
צריך פסטה (בכל צורה שמתחשק), מלח, פלפל שחור, מיכל שמנת מתוקה, קופסת שימורים של פטריות חתוכות (או שלמות- ואז נחתוך), בצל קטן ושמן.
בהתחלה נכין את הפסטה:
מרתיחים מים בסיר הגדול (כ3/4 סיר) (= מומלץ להרתיח בסיר רק כחצי סיר מים ובמקביל להרתיח מים בקומקום ולהוסיף לסיר.) מוסיפים מעט מלח לסיר ומכסים את הסיר. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה. מידיי פעם מערבבים כדי שהם לא ידבקו ולאחר כ-7 דק' מכבים את הגז ומכסים את הסיר שהאטריות יגדלו.
במקביל לכל הסיפור, מכינים את הרוטב בסיר הקטן.
שמים את הסיר על הגז ושמים מעט שמן. בזמן שהוא מתחמם קצת קוצצים בצל ומוסיפים לסיר לטיגון קצר. אח"כ מוסיפים את הפטריות החתוכות גם הם לטיגון של כמה דק'. מערבבים מעט כדי להפוך את הפטריות בזמן הטיגון. לאחר מכן מוסיפים לאט את השמנת לסיר ומערבבים תוך כדי. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי טעם אישי ומביאים את התערובת לרתיחה (כ-5 עד 10 דק') - אנחנו רוצים שהתערובת תהייה סמיכה קצת. כשהיא מסמיכה מכבים את האש שופכים על הפסטה ו...בתאבון