אהבה בפסח וחג החירות

אוהבים חופש בחג החירות

כשחושבים על כך, לא מעט אנשים רוצים למצוא אהבה. הם תרים אחר אהבה בכל מקום ורוצים לשחרר את עצמם מכבלי הרווקות. אם מישהו פעם כינה את חג הפסח כחג החירות, שהרי אותו חג האביב מביא לא מעט צעירים לחפש אהבה בכל מיני דרכים. אחת מאותן הדרכים באה לידי ביטוי בביקור של אתר זיגוטה ומאידך הכרויות בשיטות הישנות והטובות. מהן השיטות הישנות? כיצד ניתן למצוא אהבה לקראת חג האביב. בואו נדבר על אהבה ועל פריחה ובעיקר על שחרור מכבלי החופש.

להשתחרר מהחופש

יש לא מעט אנשים אשר מכורים אל החופש, הם אומרים שהם נהנים מהשלווה ושל השינה האלכסונית ומאידך משקרים לא פעם את עצמם ובעיקר את היקרים להם. בדרך כלל, מי שקרוב אליהם יודע אותם. אין מישהו שלא מחפש אהבה ובפרט כשריחות פריחה מציפים מכל עבר. הריחות, האוויר, הרוחות ואפילו גלי הים השקטים מצהירים על רצון למצוא אהבה. עניין השחרור מדבר על שחרור מכבליו של קשר, האומנם? מסתבר שלא כך הם פני הדברים. כאשר מדברים על חופש מדברים גם על הרצון לקבל את החופש מהמקום שמושך אותנו מלמצוא אהבה.

על הסימנים ועל הקול שבפנים

אז הכול שבפנים לא פוסק מעבודה יום יומית, הוא מסמל ואומר, "למה לכם למצוא אהבה"? לא כדאי להמשיך ולחוש את קרירות השמיכה כשהיא לא חולקת גוף נוסף? מי צריך את היד או הרגל המתעופפות ללא הפסקה. כולם רוצים לישון באלכסון ומותירים לא פעם את האהבה מאחור. יש להניח את הקול הזה שאומר די לזוגיות. כמו בכל דבר, הסיכון יכול להפוך לדבר בטוח ומתוק. יש מישהו שלא תר אחר בית. היכולת למצוא בית לעיתים בעלת השוואה ליציאת מצרים שהרי קריעת ים סוף משתווה למציאת הזיווג ולקושי שבו. "קשה זיווגו של האדם כקריעת ים סוף". כך אומר המשפט. המעבר של בני ישראל מעבדות לחירות לא בהכרח מסמן כי אתם צריכים להישאר עוד זמן רב לבד. כולם מחפשים אהבה וכמו שגון לנון אמר, כל מה שצריך זו באמת אהבה טהורה וזכה.

אל תלכו רחוק מדי

תתפלאו, את האהבה תוכלו למצוא אפילו בשולחן הסדר המהודר. בעוד המגש והסמליות הינה חלק בלתי נפרד, יכולה בהחלט לבוא גם אהבה. צריך רק להתבונן אל תוך הבפנים, להותיר את שמיכת הפוך בצד ולהחליט כי את האלכסון זורקים אל תוך אותו ים שפצה את פיו לשניים. את החג הזה לא חוגגים לבד ואם חשבתם כי פסח נועד על מנת להשתחרר שהרי השחרור מדבר על כבלי הלבד.

גם אתם רוצים להתאהב בחג הפסח? ספרו לנו על כך, נשמח לשמוע.

אהבה בפסח וחג החירות

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

למה לא לעבור לגור יחד

למה לא לעבור לגור יחד

פורסם בתאריך: 16/04/2010 18:47:57

לגור יחד? לפעמים עדיף ביחד אבל כל אחד לחוד. מה עשוי להיות מעיק בלגור יחד? מסתבר שלא מעט דברים.

מה שידרת ומה הוא קולט?

מה שידרת ומה הוא קולט?

פורסם בתאריך: 12/08/2010 22:21:15

את מתכוונת לומר משהו אחד, אבל כשזה מגיע אליו המסר משתבש ומתעוות. אז למה את מתכוונת ומה מתוך זה הוא קולט?

לאיזה שכבת גיל מתאים אתר היכרויות

לאיזה שכבת גיל מתאים אתר היכרויות

פורסם בתאריך: 04/01/2022 13:41:44

מגיל 18 ומעלה אתר היכרויות הוא בדיוק במקום עבורכם למצוא זוגיות.בכתבה הבאה נדבר לאיזה גילאים מתאים אתר הכרויות ובאילו סיטואציות.

מה זה ספיד דייטינג?

מה זה ספיד דייטינג?

פורסם בתאריך: 11/10/2009 23:38:24

ספיד דייטינג הינו פתרון אידיאלי למעוניינים לפגוש אנשים חדשים בדרך כיפית ובטוחה. גם אתם כאלה? כנסו ותכירו.

רווקה מאושרת

רווקה מאושרת

פורסם בתאריך: 30/07/2013 16:23:55

מה הכישורים שאישה יכולה לפתח כשהיא רווקה? מה קורה כשהיא רוצה לפגוש גבר נהדר?

צימר בצפון

צימר בצפון

פורסם בתאריך: 22/11/2010 19:55:50

צימר - רק מלהגיד את המושג הזה מתחילים לנשום. מחפשים צימרים בצפון? איך לבחור נכון צימר בצפון, הכל בכתבה שלפניכם.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר