התאהבתי במרצה שלי

לכל אחת יש את הפנטזייה של להתאהב במרצה או במורה.

לא האמנתי שמכל הבחורות במחזור שלנו, הוא יתייחס דווקא אלי. האמת שמהרגע הראשון שהסתכלתי עליו הרגשתי משהו מיוחד. הוא לא היה גבר נאה במיוחד, גם לא ממש הטעם שלי בגברים. אבל היה בו משהו, איזו מין כאריזמה כזו שמשכה את כל כולי אליו. חשבתי בהתחלה שתשומת הלב שהוא העניק לי הייתה בזכות העובדה שאני סטודנטית חרוצה ורצינית. אם תשאלו אנשים מסביבי סביר להניח כי הם יתייגו אותי כחנונית ולא כפתיינית סקסית ממדרגה ראשונה. תיאור קצת אירוני בהתחשב למה שהתפתח בהמשך.
למרות שאני תלמידה חזקה הגעתי מתחילת הקורס לכל שעות הקבלה השבועיות של המרצה. הסברתי לו שאני מסתדרת עם הרמה הבסיסית של החומר אבל אני מרגישה שהוא יכול לעזור לי להתעמק בנושא שבאמת מאוד עניין אותי. אני יכולה להישבע לכם שמהרגע הראשון שנכנסתי למשרד שלו הוא העניק לי מבט מזמין ומפתה כמו שלא קיבלתי משום בחור חרמן במועדון. אבל במקום לדחות אותי ולהרתיע, המבט הזה רק משך אותי יותר. אחרי מספר מפגשים התחלנו לדבר על חיי האישיים וגם על חייו. הוא סיפר לי שהוא נשוי באושר ושהוא נמצא בקשר נהדר עם אשתו וילדיו. הוא הופתע מאוד לגלות שאין לי חבר קבוע והחמיא לי שכל בחור עם קצת שכל היה חוטף אותי ממזמן. זו הייתה רק אחת מן המחמאות הרבות שהוא שלח לכיווני.
הרגשתי שהוא מעביר לי מסרים הפוכים. מצד אחד הוא מספר לי עד כמה טוב לו בחייו ומצד שני הוא מחמיא לי ללא הפסקה. לא יודעת מה בדיוק עבר לי בראש אבל החלטתי שאני עושה מעשה ומנסה לפתות אותו. לא הייתה טיפה של היגיון בהתנהלות שלי. החלטתי פשוט שאני רוצה אותו ומשם הכול התגלגל.
קבעתי בכוונה פגישה מיוחדת בשעות הערב כשידעתי שהאוניברסיטה יחסית ריקה. כשהגעתי לפגישה החלטתי להפוך את היוצרות. הפעם אני הייתי זו המחמיאה והקורצת. אמרתי לו עד כמה שאני חושבת שהוא מושך ועד כמה הייתי שמחה אם היינו יכולים לבלות בצורה יותר אינטימית. הפיתוי הצליח ומלבד הפעם הזו התחלנו להיפגש באופן קבוע, לאו דווקא לסקס. היינו נפגשים מחוץ לעיר בבתי קפה ומסעדות. הרגשתי כבר שהמשיכה הראשונית מתחלפת בתחושת התאהבות של ממש. הרומן בינינו נמשך עד לסוף הסמסטר כשלאחריו הוא עבר ללמד במוסד אקדמי במיקום אחר.
עבר מאז זמן אבל אני עד היום חושבת עליו לפעמים. לא סיפרתי על זה לאף אחד ואני חושבת שגם הוא לא. בכל אופן, קשה לי להאמין שאני אשכח אותו בזמן הקרוב.

מדובר בסיפור פחות נדיר ממה שנהוג לחשוב. לא מעט סטודנטיות מתאהבות במרצים שלהם, רק שלזו היה את האומץ לעשות משהו לגבי תחושותיה. מה דעתכם? האם היא פעלה בצורה חיובית או שלילית? כיצד הייתם מתמודדים במידה והיו מתעוררות אצלכם תחושות שכאלו.

התאהבתי במרצה שלי

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

טרפת: שיגעון החגים והחורף

טרפת: שיגעון החגים והחורף

פורסם בתאריך: 11/12/2014 12:58:12

הבלאק פריידי והסייבר מאנדי שהתרחשו במהלך השבועות האחרונים השאירו בנו טעם לעוד משיגעון החגים. הטיפים וההמלצות מחכים לכם בפנים.

קמצנות בקשר

קמצנות בקשר

פורסם בתאריך: 01/07/2012 15:37:46

קמצנות בקשר היא מחלה שמכרסמת לאיטה באהבה ובמערכת היחסים שלנו. מה עושים במידה ועולים גילויי קמצנות מהצד השני?

איך להשיג דייט שני?

איך להשיג דייט שני?

פורסם בתאריך: 13/12/2021 14:08:19

לפעמים לא צריך להקסים בחורה בכדי להשיג איתה דייט שני. לעיתים זו טקטיקה פשוטה שיש לנקוט בדייט הראשון. איך משיגים דייט שני ללא מאמץ.

הכרויות יד שניה

הכרויות יד שניה

פורסם בתאריך: 24/03/2010 12:50:57

היכרויות יד שניה יספקו לכם אופציה להכיר נשים וגברים שסביר להניח, גם הם לא בדיוק "יד ראשונה".

דייטבר

דייטבר

פורסם בתאריך: 02/05/2010 16:08:11

דייט הוא אינו מפגש רגיל, ודורש את התנאים האופטימאליים בהתאם למאפייניו הייחודיים. אז מדוע דייטבר הוא המקום המתאים?

חמשת הדברים שממש לא כדאי לא כדאי שתעשו בחגיגות הסילבסטר

חמשת הדברים שממש לא כדאי לא כדאי שתעשו בחגיגות הסילבסטר

פורסם בתאריך: 28/12/2014 09:44:23

בסילבסטר יש חוקים! בפרוס השנה האזרחית הבאה עלינו לטובה זיגוטה פורס בפניכם את חמשת הדברים שממש לא כדאי לעשות בסילבסטר.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר