כשהלב לא נותן להמשיך

סיומה של מערכת יחסים

איך יוצאים מזוגיות שנגמרת בשברון לב

אתם לא מסתדרים וזו עובדה, סיימתם את מערכת היחסים וכל אחד מכם הלך לדרכו, הימים שעוברים עליכם לא קלים אבל ההגיון מורה לכם להמשיך, אתם מודעים לכאב אבל הנחמה הגדולה קיימת בדלת חדשה ואהבה חדשה שאולי תבוא במקום.

איך בעצם ממשיכים?

יש כמה דרכים להמשיך, כמה מהן יתפרשו בפניכם כדרכים של בריחה אך לא כך הדבר. האפשרות להמשיך ולהשאיר מאחור את הקשר הדואב היא רק כששניכם מוכנים וערוכים לכך, אי אפשר באמת לסיים קשר כמו שלא ניתן להתחיל איתו כשאין הסכמה הדדית שכך הדבר, יש המון זוגות שיספרו לכם כי כשהם רוצים להפרד אין להם את האפשרות כי תמיד צד אחד מתקשה להרפות וממשיך להשתמש בדרכים לא דרכים על מנת לשמר את הקשר הקלוקל.

אחת הדרכים להמשיך היא גם לעבור עיר, כן, כן, אם אין ברירה ובן הזוג שלכם אובססיבי ולא יכול להרפות התחילו בחיים חדשים, ארזו את פקלאותיכם והמשיכו הלאה, התחילו התחלה חדשה, אל תחששו אפילו לעזוב עבודה, מערכת יחסים עקובה מדם יכולה להשפיע לכם בסופו של דבר גם על מקום העבודה וגם משם תפלטו אם לא תמגרו את הבעיה.
המעבר למקום אחר יניב לכם איתו התחלות חדשות ומנצחות ואף יפתח לכם הכרויות עם אנשים חייכנים, אופטימיים וחדשים שיראו לכם את הדרך לחיים חדשים שלא תיארתם לעצמכם, לאחר שתנסו לבצע צעד כזה אתם בהחלט תגידו שיש חיים אחרי.

ואם זה לא עוזר?

אשתף אתכם ואספר כי לי יש חבר שניסה לעבור לעיר אחרת, האישה שהיתה איתו לא הרפתה והדבר הפך למטרד, למרות שהחליט לעזוב את העיר האישה של עברו לא הניחה לו והמשיכה לשאול הודעות מניפולטיביות לתיבת המייל שלו בנוסח, "מקווה שהכל בסדר איתך" ושניה אחרי הודעות של "הכל בגללך", אם אפשר להמשיך כך? בוודאי שלא אך גם לזה יש פתרון.


סגרו את המייל הישן- אם תצטרכו פשוט סגרו את תיבת האימייל, הודיעו לחברים הקרובים שאתם סוגרים את המייל הישן ומסרו את התיבה החדשה, לידיעה הכי קל לפתוח תיבה חדשה והיא חינמית, מאידך, אם יש לכם בעיה להעביר את המייל המשמש אתכם גם לעבודות תמיד תוכלו לייעד את המיילים המגיעים מהמקום הבלתי רצוי אל תוך תיבת הספאם, אמא שלי אומרת שכשלא רואים ולא שומעים לרוב לא מרגישים.

בכל אופן, דעו לכם שהכל מתחיל ונגמר בכם, אם תתיגעו חזק ברצון של להתחיל מחדש ולהשאיר את העבר מאחור אתם לבטח תצליחו, אל תחששו מלסגור את הדלת והתרגשו מהדבר הלא נודע והמרגש החדש שעשוי לבקר אתכם, מי ייתן ותאהבו מחדש והפעם הדלת לא תסגר לעולם.

אם גם לכם היתה בעיה דומה נשמח אם תספרו לנו עליה.

כשהלב לא נותן להמשיך

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

אהבה מעבר לים

אהבה מעבר לים

פורסם בתאריך: 19/03/2012 11:52:19

בחיפושינו אחר האהבה אנו נמשכים לעיתים למחוזות רחוקים. כמו אהבה מעבר לים, אך היא דורשת מאיתנו התמודדות מסוג שונה.

להכיר ולהעצים את האהבה

להכיר ולהעצים את האהבה

פורסם בתאריך: 17/06/2013 17:28:20

להכיר את האדם הנכון זו משימה לא פשוטה. למצוא בן זוג או בת זוג פוטנציאליים דורש הרבה מעבר.

אהבה לפי גלגל המזלות

אהבה לפי גלגל המזלות

פורסם בתאריך: 12/08/2014 12:41:08

מה מעניק גלגל המזלות בפועל? גלגל המזלות מעניק לא מעט אפשרויות על מנת להבין את האהבה הגדולה ביותר.

"אל תשתפו את זה!" תופעה מזיקה ומסוכנת

פורסם בתאריך: 10/02/2015 14:53:51

כנראה שאלימות ברשת החברתית הפכה להיות דבר של מה בכך. אנחנו החלטנו לדבר על הנושא ולשתף בסיפור אחד כואב.

זוגיות בתקופת המונדיאל

זוגיות בתקופת המונדיאל

פורסם בתאריך: 14/06/2010 22:04:05

זה קורה כל ארבע שנים, ולחודש בלבד, אך הנה שוב הזוגיות עומדת למבחן! איך שורדים את המונדיאל ושומרים על זוגיות תקינה?

דרכים לארגון מפגש בעידן של ריחוק חברתי

דרכים לארגון מפגש בעידן של ריחוק חברתי

פורסם בתאריך: 08/03/2021 13:22:33

לרגע היה נדמה שאפשר לומר שלום לדייטים ומפגשים, אך במקום זאת נולדו פתרונות יצירתיים למפגשים וירטואליים שאפשרו לפנויים והפנויות לייצר סוג של הכרות ומעיין דייט גם בתקופה זו.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר