להתחיל עם גבר

רוצה בן זוג אוהב? מצוין! עכשיו כל שנותר זה לעשות את הצעד הראשון - להתחיל עם הגבר.

אני בטוחה שלעיתים גם את שואלת את עצמך, מי זה לעזאזל אלוהי הזוגיות ולמה הוא לא עושה לנו סדר בבלגן ששמו גברים. והבעיה העיקרית היא שמרוב שגברים, הם בלגן אחד גדול, בשבילנו הנשים, רוב הפעמים אנחנו אפילו לא עוברות בשלום את השלב הראשון בבלגן הזה (להתחיל עם גבר). ויותר מזה, אנחנו אפילו לא מגיעות אליו (מביטות, כמהות, רוצות אך נרתעות ומוותרות).

אז בואי נעשה סדר בבלגן (שלעיתים, כן, אין לו התחלה ואין לו סוף). אחרי מגוון מאמרים שבטח קראת באתרי אינטרנט שונים, כאן אני מקווה שאתן לך תשובה הולמת.
כן, גברים זה שונה ולעיתים זה כל כך מאיים, מרתיע ומפחיד עד שאנחנו מעדיפות להשאר הצופות מהצד שמביטות ואינן משחקות. בדיוק כמו הילדה בכיתה ג´, שהיינו, שהייתה מתה להצטרף לבנות שמחליפות מכתביות/משחקות קלאס/מבריזות ביחד מבי"ס (מחקי את המיותר בהתאם לגיל שלך), אך בסוף, התביישה, התייבשה ונותרה מאחור.

האמת? חבל. כי אולי אם באמת נתבונן, נראה שהשד לא כ"כ נורא. ויותר מזה, אולי אם נתבונן ונראה, אולי אפילו גם נצחק. עלינו, עליהם ועל אלוהי הזוגיות שכאילו עושה לנו שיגועים בסיפור הזה,
אבל רגע! אולי בעצם אנחנו פה שמשתגעות ומשגעות, ואף אלוהי הזוגיות לא מושך כאן בחוטים.

כן, גברים הם יצורים מי?קו?ם נסתר ולא ברור, זה לא סותר את העובדה שאל היצורים הללו בדיוק אנו נמשכות, סולדות, כמהות, נטרפות, שואפות ורוצות.
איך אמר לאו טסה? "גם מסע של 1000 מייל מתחיל בצעד קטן".
ובהקבלה- את רוצה בן זוג אוהב, מתנות רומנטיות, צימר שמשקיף אל הכנרת וחופה מהממת בסגול-לבן-ורוד? מצוין! עכשיו כל שנותר זה לעשות את הצעד הראשון - להתחיל עם הגבר.
כן, כן, הגבר ההוא בפינת הפאב שמביט בך לעיתים ואז מביט בבירה שלו. נראה לך שהוא מעוניין... אבל... אולי הוא ביישן ואולי הוא שבו"ז ואולי הוא לא בטוח בעצמו, ואולי נשבר לו הלב. שום אבל. החיים קצרים. לך זה לא צריך להיות אכפת. כי לך יש מטרה - השנה את חוגגת את הסילבסטר בחיק אהובך, ולא ככל שנה צופה בחדשות חצות בטלוויזיה, בנשיקות מתקתקות ובזיקוקים מתפוצצים.

אז לפני שאת מעזה להתחיל עם הגבר שעושה-לך-את-זה כבר שנים או שראית לראשונה לפני 5 דקות, כמה דברים שחשוב להפנים:
1. אם המניאק ההוא פגע בי, עזב אותי, היה אב כל השוביניסטים ובגד בי עם השכנה הגרושה, זה לא אומר שגם החתיך מהפאב ינהג כך.
2. לרוב הגברים, הפלא ופלא, זה עושה את זה. כן, הבחורה שפונה, שמביטה, שמתחילה קיבלה אצלם כמה וכמה נקודות, ועוד לפני שדיברנו על הנקודות שתקבלי על הנשיקה ועל המיטה.
3. במקרה הכי גרוע... הוא לא יהיה מעוניין/יסרב. So What? תחשבי כמה פעמים סירבת לגברים, ואיך אותם הגברים בדיוק, המשיכו להתחיל/להציע/לפלרטט שוב ושוב ושוב, עד שהייתה פגיעה בול.

אז זו הייתה התיאוריה ועתה המעשה בשטח. ההוא, הגבוה, שיושב בפינה, עושה לך את זה בטירוף?
תבקשי מהחברה שלך לעבור לשבת קרוב אליו ואל חבר שלו, ואם היא לא רוצה, תביטי בו ותחייכי אליו, ותמיד יש את אופציית הפתק (כן, גם בסוף שנת 2010) עם משפט מתוק, כנה עם פאנץ´ ליין ואם לא זה, אז פשוט תאמרי לו שאת רוצה לומר לו משהו ושאם אפשר לצאת החוצה מהרעש הזה.
ושם לומר לו, את האמת. כן, שאת מתביישת, חוששת ולא-נעים-לך, אך שהוא מוצא חן בעינייך, ושהיית שמחה ש....
זכרי, ישירות, כנות, ביישנות קלה ומבט ישיר בעיניים הם המפתח להיכרות.

ואז...
הקשרים נפרמים מהר מאוד בבלגן ששמו גברים. כי אחרי שעושים את הצעד הראשון מתרחשים דברים קסומים:
א. הבלגן נראה פחות מבולגן ממה שחשבנו.
ב. מגלים את היופי שבליזום.
ג. מבינים שגברים ונשים הם לאו דווקא בשני צידי המתרס. גם הגבר אוהב שיצודו אותו, גם הוא רוצה לחוש נחשק.
ד. משתפשפים, לומדים מהשטח איך להתנהג ויוצאים פי 8 יותר מומחיות לענייני גברים.
ה. השינוי החיצוני גורם לפנימי. התעוזה שבמעשה גורמת לאומץ פנימי שמהדהד לשאר הרבדים בחיים.
ו. מפסיקים לפספס בחורים טובים שנמצאים שם, בחוץ, ומחכים לך.

יאללה, זוזי, הבחור שם מחכה שתתחילי איתו.
אל תשכחי לספר לי, איך היה...

להתחיל עם גבר

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

"להתאהב בכל יום מחדש" - פרק ב´ כמו שלא הכרתם

פורסם בתאריך: 12/01/2015 09:58:07

אהבה אחרי גירושין יכולה להיות פרק חדש ומסעיר בחיים, תלוי בתבלינים. בואו ביימו לכם אהבה מהסרטים והתחילו פרק ב´ מרתק וחלומי.

לצאת לדייטים

לצאת לדייטים

פורסם בתאריך: 30/10/2011 15:49:28

איך להגדיל את ההיצע לדייטים ואת הסיכוי ליצור זוגיות? התשובה: על ידי פתיחות. פשוט, נכון?

בגדים סקסיים - למפגש הראשון או בכלל

בגדים סקסיים - למפגש הראשון או בכלל

מאת: דניאלה דדון - סיידוף

פורסם בתאריך: 26/11/2024 15:41:58

המאמר שיהפוך את מערכת היחסים שלכם: גילוי הסוד האמיתי לזוגיות מאוזנת ומספקת. מוזמנים לקראו את המאמאר ולגלות טיפים לבחירת בגדים סקסים.

לרכוש מנוי באתר הכרויות

לרכוש מנוי באתר הכרויות

פורסם בתאריך: 06/05/2010 15:13:06

במאמר זה אסביר לכם את דעתי למה כדאי לרכוש מנוי באתר הכירויות ומהם ההבדלים בין אתר היכרויות חינמי לאתר בתשלום.

חלומות משותפים

חלומות משותפים

פורסם בתאריך: 20/02/2012 15:32:39

חלומות משותפים עם בני הזוג הם דרך מעולה לחזק את הזוגיות שלכם. לא מבינים על מה אני מדבר? כנסו ותראו!

מזל גדי (22 בדצמבר – 19 בינואר)

מזל גדי (22 בדצמבר – 19 בינואר)

פורסם בתאריך: 18/11/2009 14:50:12

הגדיים, מקבוצת מזלות האדמה, מייצגים את יכולת ההתמדה בכל תחומי החיים והם סגורים ומפחדים מפגיעה.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר